Botohen në 5 vëllime veprat e Arbën Xhaferit

Qendra Kulturore ‘Klan Kosova’ në Prishtinë dhe ajo Dudaj në Tiranë, sjellin botimin e vepravë të Arbën Xhaferit. Të botuara në 5 vëllime me mbi 2000 faqe, veprat përmbledhin shkrimet e Arbën Xhaferi...