Viti akademik, Basha: Më i trishti i 26 viteve

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, e cilësoi fillimin e vitit të ri akademik 2016-2017 si më të trishtin e 26 viteve të fundit. Basha kritikoi reformën në arsim dhe skemën e pranimit në un...