Edukojini fëmijët tuaj përmes lojërave

    Prindërit janë ata që luajnë rolin kryesor në edukimin dhe në përkujdesjen ndaj fëmijëve të tyre . Për të përcjellë tek ata dashuri, vlera dhe afërsi duhet që të kaloni kohë me ta. Si mund t...

Si të argëtosh fëmijët në shtëpi

Të argëtosh fëmijët e vegjël në qytetet e mëdha, ku mjediset publike, parqet dhe ritmi i jetesës janë të atillë që shkaktojnë pengesa të shumta, kthehet shpesh në një sfidë për nënat dhe familjarët e...

Samsung prezanton televizorët e rinj Lifestyle

Samsung Electronics zbuloi gjatë aktivitetit global të së mërkurës në Paris detaje të reja rreth linjës së saj premium të televizorëve QLED dhe “The Frame”. Televizorët e fundit QLED janë...

Argëtimi i çmendur i luftës me ushqime

Argëtimet janë të ndryshme, ndonjëherë arrihet edhe nëpërmjet ‘betejave’ me perime, ushqime, apo fruta. Nëpër botë ekzistojnë disa festivale që bëjnë pikërisht këtë argëtim të çmendur duke u shndërru...

Fëmijët e Lumtur – Adnani dhe Ismaili

FËMIJËT E LUMTUR Emisioni “Fëmijët e Lumtur” ditën e enjte erdhi me të tjera pjesë të përzgjedhura për fëmijë, mesazhe të vlefshme dhe dy të ftuar të vegjël simpatikë, Adnanin dhe Ismailin. Programi ...