Rrugët me dëborë, ARRSH informon për situatën

Autoriteti Rrugor Shqiptar bën një panoramë të situatës në akset e vendit si pasojë e motit të ftohtë dhe dëborës. Gjatë natës së djeshme moti ka qenë i kthjellët, pa reshje dhe me temperaturë të ulë...

Reshjet e borës, ARRSH: Të gjitha akset të kalueshme

Autoriteti Rrugor Shqiptar po monitoron të gjitha rrugët në Shqipëri dhe kryesisht në veri për të garantuar lëvizjen e mjeteve. Si rezultat i reshjeve të dendura të borës ka patur probleme me të gjit...