Edukimi, zemra dhe ndërgjegjja e njerëzimit

Edukimi dhe arsimimi përbëjnë një temë jetike në jetën individuale dhe në jetën e shoqërive. Së pari, në planin individual, një njeri mbetet i tillë në raport të drejtë me mirësinë që ushqen në vetve...

SPEKTRUM JETËSOR – RËNDËSIA E DIJES DHE ARSIMIMIT

RËNDËSIA E DIJES DHE ARSIMIMIT – (DT 25.1.2016) Te ftuar: Majlinda Lika, Inspektore e Arsimit, Tiranë Majto Kamo, studente, Master në Shkencat Islame. Rëndësia madhore e të marrit të dijes, cil...