Judith Braun, artistja që bën art me gishta

Artistja, Judith Braun përdor qymur drurin si material, ndërsa gishtat e saj si mjet për të realizuar piktura të veçanta. Pikturat e saj janë komplekse, abstrakte, por dhe peizazhe me plot jetë. Seci...