“Ultra III”, atletet e para të bëra nga algat

“Ultra III” jane këpucët e para në botë të bëra nga algat e detit. Ato janë realizuar nga kompania londineze “Vivobarefoot” dhe “Bloom Foam”një kompani në San Diago që merret me materialet e reja. Ma...

Atletet që karikojnë celularin

Shkencëtarët e Universitetit të Wisconsin-Madison kanë krijuar një palë atlete që kanë kapacitet të mbushin baterinë e telefonit teksa ecim. Atletet “InStep NanoPower” janë të pajisura me teknologjin...