E rëndësishme: Shikojeni fëmijën në sy!

Nënat, gjatë kujdesit të tyre për fëmijët i japin rëndësi shumë gjërave, por ajo që ndoshta  lënë pak mënjanë është kontakti me sy. Ekspertët na paralajmërojnë se, nëse fëmija nuk ju ndjek me sy kur ...

Studim: Gjendet një formë e re e autizmit dhe shkaku

Një studim i fundit i udhëhequr nga Gaia Novarino, ka identifikuar një shkak të ri gjenetik të autizmit. Navarino shpjegon se kjo gjetje është shumë e rëndësishme. “Ka shumë mutacione të ndryshme gje...