De Biasi: Do parkojmë autobusin pa rrota para porte

Trajneri i kombëtares shqiptare, Gianni De Biasi ka lënë të kuptohet, që ndaj Spasnjës do të ndjekë taktikën e zakonshme si ndaj skuadrave të tjera të mëdha: të rrijë në mbrojtje në pritje dhe të shf...