Makina më e re me autopilot

  Makinat të cilat drejtohen vetë po vazhdojnë  pavarsisht aksidentit të ndodhur nga një e tillë para disa ditësh. BMW është duke bashkëpunuar me teknologjinë e Intel dhe Mobileye për të projekt...