Tre ditë nga zgjedhjet në SHBA, kryeson Clinton

Kanë mbetur tre ditë nga zgjedhjet presidenciale në SHBA dhe Hillary Clinton është në avantazh ndaj Donald Trump me 1.8 pikë më shumë. referuar faqes së internetit të specializuar RealClearPolitics. ...