Çfarë thonë shkencëtarët për djathin ?

Përveç te mirave që ishin të njohura deri sot, shkencëtarët kanë gjetur edhe një të mirë tjetër të djathit. Ekspertët e Universitetit të Michiganit,thonë  se përbërësit e djathit sulmojnë dhe vrasin ...