Islami dhe Myslimanët në Ballkan

Instituti Mysliman i Ndihmës në bashkëpunim me Komunitetin Mysliman të Shqipërisë, organizuan në ambientet e “Hotel Tirana” simpoziumin me temë: “Islami dhe Muslimanët në Ballkan”. Ky akt...

Elbasan, nis Kampionati Ballkanik i Çiklizmit

Këtë fundjavë (2-3 korrik) në Elbasan po zhvillohet Kampionati Ballkanik i Çiklizmit i quajtur “Balkan Elite Road Classics”. Ekipe të ndryshme nga Kosova, Greqia, Rumania, Maqedonia, Bosnje-Herzegovi...