Bashkëpunim Shqipëri-Austri për strehimin social

Në Tiranë po zhvillohet workshopi 4-ditor për Programin e Strehimit Social, i cili do të zgjasë deri në 16 shkurt. Programi po zbatohet me asistencën e qeverisë austriake. Instrumenti për Asistencë T...

Strehimi, nis shpërndarja e bonuseve në Tiranë

Projekti për strehimin e familjeve në nevojë po kalon në fazën e shpërndarjes së banesave dhe bonuseve të strehimit. Bashkia e Tiranës ka përfunduar shpërndarjen e banesave sociale, ndërsa do të nisë...