Mitrovicë, hiqet barrikada e fundit

Mbrëmjen e së shtunës serbët hoqën barrikadën e fundit në veri të Mitrovicës. Me ndihmën e disa buldozerëve dhe mekanizmave të tjera disa banorë të zonës hoqën barrikadën që pengonte qarkullimin e mj...