Basha: Referendum për ligjin për importin e mbetjeve

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, zhvilloi një takim me përfaqësues të shoqërisë civile për të diskutuar rreth ligjit për importin e mbetjeve. Basha ritheksoi qëndrimin e tij pro referendumit...

Viti akademik, Basha: Më i trishti i 26 viteve

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, e cilësoi fillimin e vitit të ri akademik 2016-2017 si më të trishtin e 26 viteve të fundit. Basha kritikoi reformën në arsim dhe skemën e pranimit në un...

Basha: ” Nuk ka më drafte paralele”

  Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha gjatë një daljeje për mediat, la të kuptohej se opozita nuk do të dorëzojë asnjë draft në Komisionin e Posaçëm Parlamentar për Reformën në Drejtësi dhe...