Japoni, veçoritë e një sistemi arsimor unik

Populli japonez është i njohur për inteligjencën, shëndetin e fortë dhe edukatën. Por pse ky komb është kaq i veçantë dhe i ndryshëm nga pjesa tjetër e botës? Përgjigja qëndron tek sistemi i tyre ars...

Arsimi, MAS zhvillon takim me 20 mësues zviceranë

Ministria e Arsimit dhe Sportit zhvilloi të martën një takim me 20 mësues nga Zvicra dhe kryetarin e Lidhjes së Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptare në Zvicër për të diskutuar rreth bashkëpunimit dypa...

Spektrum Jetësor – Një Kromozom Ekstra

Në kuadër të muajit tetor i cili njihet si muaji i ndërgjegjësimit ndaj sindromës doën, ne do të flasim për veçanësitë e një kromozomi më shumë, rëndësinë e terapive që duhen ndjekur që në moshë të h...