E qara tek bebet, jo gjithmonë tregon uri

Një shkrim në gazetën “New York Times” thotë se jo gjithmonë e qara e një të sapolinduri tregon se ka uri. E qara në vend të fjalëve Foshnja ende pa mbushur vitin përdor të qarën, si të ishin fjalë, ...

Si ndryshon shikimi i fëmijëve për 12 muaj?

Të porsalindurit shikojnë, por kanë shikim të dobët dhe pamjet nuk janë të qarta. Me kalimin e kohës ata fillojnë ti shohin më mirë sendet dhe çdo gjë që kanë përreth. 1 muaj- kanë aftësinë të fokuso...

Shtatë gjërat që bëjnë foshnjat në barkun e nënës

Përmes procesit magjik e të vëshirë të shtatzanisë nëna kalon shume emocione, gjendje dhe pikëpyetje, por jo vetëm nëna në fakt.  Hulumtuesit kanë arritur të zbulojnë paku gjëra që bëjnë të palinduri...