Studim: Mos e thekni shumë bukën, dëmtoni shëndetin

Patatet e skuqura mund të konsiderohen pa frikë si një nga ushqimet më popullore dhe më të pëlqyera në botë, pavarësisht paralajmërimeve të vazhdueshme mbi vlerat e munguara të tij. Së fundmi Agjenci...