PE, Kukan: Trepça të zgjidhet me dialog

Çështja e Trepçës është shumë e rëndësishme dhe duhet zgjidhur përmes dialogut ndërmjet Beogradit e Prishtinës. Shefi i delegacionit të Parlamentit Evropian për marrëdhëniet me Serbinë, Eduard Kukan,...

Trepça, replikat Rama – Vuçiç në Forumin e Sigurisë

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama dhe ai i Serbisë Aleksandër Vuçiç kanë shkëmbyer disa replica gjatë Forumit të Sigurisë për “të ardhmen e marrëdhënieve shqiptaro-serbe”. Mes çështjeve që ngjallën ...

Meta, vizitë treditore në Beograd

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Ilir Meta, do të vizitojë Serbinë nga data 21 deri me 23 dhjetorë, një vizitë që do të jetë edhe si kthim i vizitës së mëhershme të kryeparlamentares serbe, Maja Go...