Visare Shqiptare -1001 Aventura Shqiptare

Erilda dhe Geraldo, dy menaxherët e ‘ 1001 Aventura Shqiptare’ ishin në studion e “Visare Shqiptare” për të folur mbi këtë agjensi turistike. Si nisi 1001 aventura shqiptare, ...

TAP, faza e parë e shtrimit të tubacioneve Fier-Berat

Në Fier filloi ndërtimi i pjesës tokësore të gazsjellësit transadriatik, që do të kalojë në Shqipëri me një gjatësi prej 215 kilometrash. Kjo shënon dhe fazën e parë të shtrimit të tubacioneve Fier-B...

OSHEE, 120 mln lekë për rrjetin në qarkun e Beratit

Operatori i Sistemit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) investoi 120 milionë lekë për përmirësimin e rrjetit të furnizimit me energji elektrike në qarkun e Beratit. Investimi synon përmir...

Mesazhe përmes artit në ekspozitën “Retro TIME”

Njëzet e nëntë artistë të rinj nga qytete të ndryshme janë bashkuar në një ekspozitë “Retro Time” në Berat. Ekspozita e hapur në Galerinë e Arteve “Edward Lear” përbëhet nga 40 vepra të llojeve të nd...