Fluks vizitorësh në muzeumet e Beratit

Qendra Kombëtare e Muzeumeve, Muzeu Ikonografik Onufri dhe Muzeu Kombëtar Etnografik në qytetin e Beratit janë vizituar gjatë muajit qershor nga 4504 vizitorë, nga 2906 që ka pasur në të njëjtën peri...