Biblioteka mahnitëse ne Kinë me 1.2 milion libra

Kina ka hapur në Qarkun Kulturor Binhai të qytetit Tianjin-it një bibliotekë pesëkatëshe, e projektuar nga firma holandeze MVRDV Ajo është rreth 34 mijë metra katrorë dhe mund të mbajë deri 1.2 milio...