Biçikleta me bateri që mund të mbahet në çantë

Teknologjia po sjell ndryshime të mëdha, e një prej ndryshimeve më të mëdha po ndodh edhe tek biçikletat.  E teksa jemi mësuar me biçikleta të mëdha, e të rënda, Smacircle S1 sjell një version me bat...

Biçikleta që mund të fluturojë…?

Colin Furze, ish hidraulik ka ndërtuar një pajisje të njohur si ‘hoverbike’, e cila është në formën e biçikletës, por që mund edhe të fluturojë. Furze e ka ndërtuar pajisjen në shtëpinë e tij dhe tan...