Ndërtesa e luleve në Saigoni

Saigoni është një qytet i dendur me popullsi, por plot me bimë të mbjella në çdo hapësirë banimi ku ka qenë e mundur në ballkone, dritare dhe oborre. Kjo ndërtesë është projektuar nga kompania vietna...

Njihni katër bimët që ju përmirësojnë gjumin

Gjumi i çrregullt është një nga shqetësimet që hasin një pjesë e njerëzve. Megjithatë, edhe për këtë ka një rrugë përmirësimi. Sipas një studimi janë këto katër bimë që ndikojnë në përmirësimin e gju...

Lule Mimoza mund të kurojë disa sëmundje

Mimoza nuk është vetëm lulja e parë e pranverës. Ajo mund të përdoret si bimë mjekësore për të kuruar një sërë sëmundjesh të ndryshme. Të gjitha pjesët e një luleje mimoza mund të përdoren për trajti...

3 bimët aromatike dhe freskuese të verës

  Vera është një nga stinët ku vapa kërkon disa metoda për t’u freskuar. Në natyrë ndodhen disa bimë të cilat përveç aromës që kanë arrijnë edhe t’ju freskojnë gjatë verës. Eshtë e nevojshme të ...