Çudira në Kinë, 20 binjakë në një klasë

  Të dallosh dy binjakë në një klasë është e vështirë, por bëhet akoma më e vështirë të dallosh 20 binjakë nga njëri-tjetri. Mësuesja Ksu Fei punon në një shkollë në qytetin Vuhan dhe është shpr...