Shija e bisedimit../ Mit’hat Frashëri

Pak njerëz dinë dhe ndjejnë shijen e bisedimit, për të cilin duhet më parë të jemi tolerantë, pa këmbëngulje, të matur dhe pa inat. -Mit’hat Frashëri

Shija e bisedimit..

Pak njerëz dinë dhe ndjejnë shijen e bisedimit, për të cilin duhet më parë të jemi tolerantë, pa këmbëngulje, të matur dhe pa inat. -Mit’hat Frashëri