8 vendet më të mira për të bërë biznes

Banka Botërore ka listuar 8 vendet ku mund të hapni biznes shumë lehtë. 8.Suedia Ju mund të hapni një biznes në Suedi brenda 7 ditëve. 7.Norvegjia E njohur për transparencë dhe mungesë të korrupsioni...

Rekord nga Facebook, reklamon 5 milion biznese

Në Shtator kompania tha se kishte 4 milion reklamues ndërsa në Mars vetëm 3 milion. Rrjeti social më i madh në botë Facebook është shtëpia e 1.9 miliard përdoruesve në mbarë botën. Facebook tha sot s...

Nishani kthen në Kuvend ligjin për Dhomat e Tregtisë

Presidenti Bujar Nishani ktheu për rishqyrtim në Kuvend ligjin për Dhomat e Tregtisë, me argumentin se ky ligj shkel nenin 46 të Kushtetutës. Ligji në fjalë detyron të gjithë personat fizikë dhe juri...

Raporti – Biznesi beson tek ekonomia, konsumatori jo

Treguesi i besimit të bizneseve është rritur me 8.5% gjatë tremujorit të tretë të vitit 2016, ndërsa besimi i konsumatorëve ra me 0.5%. Të dhënat e Bankës së Shqipërisë tregojnë se besimi i biznesit ...