Si të qetësoni lëkuren tuaj pas pickimit të bletës

  Jemi në stinën më të ngrohtë të vitit dhe është normale që ushqime si; bostani, shalqiri, akullorja e  pijet freskuese të jenë pjesë e konsumit tonë ditor. Ushqimet e përmendura më lart, provo...

Studim: Helmi i bletës kura ideale kundër artritit

  Një ilaç i prodhuar nga helmi i bletës mund të ndihmojë miliona të sëmurë me artrit. Shkencëtarët kanë zhvilluar grimca shumë të vogla që mund të injektohen direkt tek zona e kyçeve ku ndjehen...