Bletët, ndihmuese në cilësinë e ajrit

Bletët janë aktorët kryesorë që mundësojnë ekzistencën e bimëve  duke ndihmuar kështu në lulëzimin e 30 % të kulturave tona dhe 90 % të bimësisë së egër. Këto fakte në vetevete janë impresionuese, po...

Studim: Bletët janë më të zgjuara se kompjuterët

Bletët nuk janë vetën prodhueset e mjaltit i cili ka vlera te jashtëkonshme për shëndetin , por ato dallohen edhe për diçka tjetër. Bletët janë një ndër gjallesat më të zgjuara në tokë madje ato janë...