Rrugët e kryeqytetit që do bllokohen për festa

Në prag të festave të fundvitit bashkia e Tiranës ka marrë masa për kufizimin e mjeteve të tonazhit të rëndë në kryeqytet, brenda unazës së mesme dhe disa rrugë. Ndalimi i qarkullimit të automjeteve ...