BMW bën gati makinën pa pasqyra

Prodhuesit e makinave janë duke synuar që të zëvendësojnë pasqyrat e makinave me një sistem monitorimi nëpërmjet kamerave, në vitet e ardhshme. Prodhuesit japonezë të makinave e kanë marrë tashmë mir...

BMW e kalon vëmendjen tek makinat pa shofer

Shtëpia prodhuese e makinave BMW, ka shndërruar divizionin “i” në një qendër zhvillimore dhe kërkimore për makinat pa shofer. Kjo është një lëvizje strategjike që sposton fokusin e kompan...