Keni dëgjuar për Bonsain, lulen e jetës ?

Lulja Bonsai e ka prejardhjen nga Kina. Ne majat e maleve klima duke qënë se është më e ftohtë bën qe edhe bimët të jenë më të shkurtra, ndaj dhe Bonsai është i tillë. Mendohet se një kinez e ka dërg...