Strehimi, nis shpërndarja e bonuseve në Tiranë

Projekti për strehimin e familjeve në nevojë po kalon në fazën e shpërndarjes së banesave dhe bonuseve të strehimit. Bashkia e Tiranës ka përfunduar shpërndarjen e banesave sociale, ndërsa do të nisë...