Kjo është rruga më e ngushtë në botë..

  Sipas Librit të Rekordeve Botërore Guinness, rruga më e ngushtë në botë gjendet në qytetin Reutlingen, në Gjermani dhe quhet “Spreuerhofstraße”. Kjo rrugë që ndodhet në mes të dy shtëpive të vjetra...

Modesti të kesh në zemër!

“Nuk është prej modestisë që të hash bukë të tharë e as të veshësh rroba të vjetëruara. Modesti e vërtetë është që të kesh botën në dorën tënde e jo në zemrën tënde.” -Muhamed Abd el-Maks...

Çfarë ndodh në 1 minutë në internet?

-dërgohen 204 milionë e-maile -100 000 kërkesa për t’u bërë shok në facebook -4 milionë kërkime në Google -13.8 milionë mesazhe në whatsApp -ngarkohen 75 orë filmime…

OBSH: 6 milionë njerëz vdesin çdo vit nga duhanpirja

Çdo vit në botë vdesin gjashtë milionë persona nga duhanpirja, thënë ndryshe komplikimet shëndetësore që shkaktohen nga pirja e duhanit në çdo gjashtë sekonda marrin një jetë. Të dhënat e Organizatës...