Britani e Madhe: Hapet palestra ku shkohet për të fjetur

  Në Britaninë e Madhe hapet palestra për të fjetur: “Kursi i gjumit të pasdrekes”. Kursi quhet pikërisht “napping” (dremitje) dhe është i hapur për këdo. Salla ka krevatë me dyshekë të butë, jastëk ...