Shkencë: Zbulohet sekreti i një rinie të gjatë

Avokado, brokoli dhe kastraveci të bëra bashkë, mendohet se është ilaçi i jashtëzakonshëm kundër plakjes. Kjo është ajo çka pretendojnë se kanë zbuluar shkencëtarët amerikanë Por, ky zbulim deri tani...

Shkenca: Brokoli “mjeku” që shëron disa sëmundje

  Konsumimi i brokolit mund të ulë rrezikun tuaj nga sëmundjet e zemrës, diabetit të tipit 2 dhe disa llojeve të kancerit, sugjerojnë shkencëtarët. Flavanoidet e gjetura në këtë “super-ushqim”, ...