H. Skender Bruçaj uron kreun e ri të KMSH-së

Kryetari i KMSH-së, H. Bujar Spahiu mori sot në mënyrë simbolike detyrën nga paraardhësi i tij në këtë post, H. Skender Bruçaj. Z. Bruçaj përcolli urimet më të mira dhe të sinqerta për Kryetarin e Ko...