Vendin e fermerëve tashmë do ta zënë robotët..

Teknologjia nuk di të ndalet, këtë po e provon me shpikjen e fundit. Bëhet fjalë për robotët që do të bëjnë shërbime bujqësore duke zëvendësuar kështu fermerin. Inxhinierët nga Universiteti Harper Ad...

Super teknologjia e Gjermanisë në bujqësi (Video)

Bujqësia është një degë e rëndësishme e ekonomisë prandaj dhe një shtet si Gjermania i kushton një vëmendje të madhe zhvillimit të teknologjisë bujqësore. Ata kanë ndërtuar dhe përshtatur shumë mjete...

Rreziqet dhe masat për dimrin bujqësor në Shqipëri

Dimri i ashpër ka prekur të gjithë vendin. Temperatura nën 0 gradë celcius, ftohtë, borë dhe ngricë. Këto fjalë kanë mbizotëruar në bisedat e gjithkujt gjatë këtyre ditëve të fundit. E teksa i ftohti...