Agroturizmi, e ardhmja e zonave rurale

Këtë vit agroturizmi në vendin tonë shënoi një rritje të ndjeshme, duke tërhequr vëmendjen e turistëve vendas dhe të huaj. Sipas të dhënave të Këshillit të Agrobiznesit Shqiptar (KASH) gjatë kësaj ve...