Si të përgatisni “Bukën kurative”

Po ju njohim me recetën e “Bukës kurative”.Ajo  ndihmon në forcimin e imunitetit të fëmijëve, të moshuarve si dhe për ata që kanë kaluar një operacion. Gjithashtu shumë e shijshme dhe plo...

A të shëndosh buka?

Mjekët William Davis dhe David Perlmutter në një studim të tyren kanë arritur në përfundimin që buka të shëndosh. Disa nga arsyet se pse buka të shëndosh do t’i gjeni më poshtë: 1.Kokrrat e grurit ng...