8 zgjedhjet më të mira për mëngjes

Kos i bërë vetë, tërshërë, fara lini, fruta pylli, 1 lugë mjaltë, pak kanellë “Ky mëngjes është i përshtatshëm për të gjithë ata që duan të kontrollojne peshën dhe metabolizmin e yndyrnave dhe sheqer...

Disa kuriozitete që duhet t’i dini për bukën

Mendohet se buka është një nga ushqimet e konsumuar në masë nga njerëzit që në lashtësi. Kjo pasi është një nga burimet më të mira të të gjithë lëndëve ushqyese për organizmin e njeriut pasi përmban ...