Drithi i bullgurit, një burim i plotë mineralesh

 Bullguri është një drithë që përmirëson tretjen, stimulon rritjen dhe zhvillimin, qarkullimin e gjakut, gjumin, parandalon sëmundjet kronike dhe mbron sistemin imunitar. Bullguri është pjesë e gatim...