“9 Marsi” – Nga Gazmend Aga

Zgjohet në mëngjes herët për të mbaruar punët e një dite më parë. Ndërkohë që i duhet të zgjojë fëmijët për t’i përgatitur për shkollë, fillon të përgatisë mëngjesin. Maratona sapo ka filluar. Zhurmë...

Rriten mosha dhe vitet e punës për pensionin

Nga data 1 janar 2017 do të rritet mosha dhe numri i viteve të punës për të dalë në pension. Mosha e daljes në pension për gratë këtë vit do të rritet me dy muaj, duke arritur në 60 vjeç e 6 muaj, nd...