Byroja Kombëtare e Hetimit do të trajnohet nga FBI

Anëtarët e Byrosë Kombëtare të Hetimit (BKH), e cila do të hetojë zyrtarët e lartë lidhur me korrupsionin dhe krimin e organizuar, do të trajnohen nga FBI. Sipas “Zërit të Amerikës”, një agjent i FBI...