Çaji i sherbelës dhe vlerat e tij

  Çaji i sherbelës është një prej ҫajrave karakteristik dhe tradicional të vendit tonë. Mund të themi se vendi ynë është i bekuar duke qenë i pasur me bimën e sherbelës, aq sa dhe e eksportojmë ...