Filmi i ri “Chi-raq” për forcën e gruas

Në filmin e fundit të regjisorit Spike Lee, Chi-raq – një fjalë e përbërë nga dy emra:  Çikago dhe Irak – lufta mes bandave përfshin lagjen jugore të Çikagos. Të ballafaquara me këtë tragjedi, nënat ...