Thjeshtësia te ai ishte në thellësi marramendëse…

I dërguari i Zotit ishte një njeri me një modesti të jashtëzakonshme. A nuk është modestia simboli i madhështisë të të mëdhenjve, sikur është mburrja e vetëpëlqimi simbol vogëlsie te të vegjlit? Ai r...

Katër cilësi të çmuara me shpërblim të madh

“Këto janë katër cilësitë që janë më të vështirat për t’u arritur: të falësh kur je i nevrikosur, të tregosh bujari edhe në kohët kur je ngushtë, ta ruash nderin edhe teksa je vetëm për vetëm me mëka...

Kuriozitete që mbase nuk i dini për qumështin

  Një këlysh qeni nuk mbijeton dot me qumështin e një lope Mund t’ju ketë ndodhur që kur keni gjetur në rrugë një qenush të vogël, keni dashur ta ushqeni duke i dhënë qumësht lope. Rezultatet nu...

Ja dhjetë telefonat më të mirë në 2016

Telefoni është një nga pjesët më të rëndësishme të jetës tonë. Telefoni sot nuk është vetëm mjeti që ne komunikojmë, por në të njëjtën kohë është kamera, pajisja për të dëgjuar muzikë, GPS-juaj dhe s...