Bob Dylan i thotë “po” çmimit Nobel

  Më në fund kantautori amerikan, fituesi i Çmimit Nobel në Letërsi thyen heshtjen dhe pranon çmimin e akorduar. Që në momentin kur u publikua lajmi Dylan nuk kishte reaguar e madje nuk kish thë...