Studim: Çokollata qetëson kollën

Kolla është paksa shqetësues, por ekzistojnë disa kura të cilat ndihmojnë në lehtësimin e saj.Specialisti Alyn Morice, drejtues i studimeve kardiovaskulare dhe respiratore tek Universiteti Hull dhe b...

Studim:Çokollata zbut kollën

  Ekspertët e Kolegjit Mbretëror të Londër dhe Spitalit Mbretëror Brompton kanë evidentuar që çokollata ndër të tjera është edhe ilaç kundër kollës. Dr. Peter Barns shpjegon që përbërës të tjerë...

Jo vetëm shije e mirë, por edhe e shtrenjtë

  Çokollata më e shtrenjtë në botë kushton 169 paund dhe tashmë ka dalë në shitje. Për prodhimin e saj është përdorur vetëm kakao e pastër e prodhur në 14 ferma në ishullin e Ekuadorit. Ajo ka nevojë...